Jun 9, 2022, 6:56 PM

И сме едно 

  Poetry » Love
283 1 2

Когато си говорим - не мълчим,

когато тялото ти с мен говори,

когато ме поглъщаш със очи,

когато със живота с тебе спорим,

тогава те усещам като дъжд,

 като порой или като стихия

и сме едно, и дишаме любов,

и любовта ни с тебе е магия.

© Даниела Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??