9 июн. 2022 г., 18:56

И сме едно 

  Поэзия » Любовная
279 1 2

Когато си говорим - не мълчим,

когато тялото ти с мен говори,

когато ме поглъщаш със очи,

когато със живота с тебе спорим,

тогава те усещам като дъжд,

 като порой или като стихия

и сме едно, и дишаме любов,

и любовта ни с тебе е магия.

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??