13 dic 2022, 10:18

И сняг заваля! 

  Poesía » Otra
228 4 7

 

Щурчо съм, спиране няма!

Целувам снежинки, ами -

мъничка, пухче, голяма,

пък, тази - със сини очи...

 

 

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??