13 дек. 2022 г., 10:18

И сняг заваля! 

  Поэзия » Другая
229 4 7

 

Щурчо съм, спиране няма!

Целувам снежинки, ами -

мъничка, пухче, голяма,

пък, тази - със сини очи...

 

 

© toti Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??