9 abr 2022, 19:03

И Соломон се озори 

  Poesía » Otra
170 0 3

      /Пак не по Яворов 😁/

 

Двете серт майки,

стреляйки, спорят.

               Стана детето

               пак на парчета.

Как ли се вайка

Някой там, горе?

               Мина премина.

               Лораааа!

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??