9.04.2022 г., 19:03 ч.

И Соломон се озори 

  Поезия » Друга
173 0 3

      /Пак не по Яворов 😁/

 

Двете серт майки,

стреляйки, спорят.

               Стана детето

               пак на парчета.

Как ли се вайка

Някой там, горе?

               Мина премина.

               Лораааа!

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??