24 mar 2010, 7:43

И това е една поредна любовна драма... 

  Poesía » De amor
479 0 2

Мигът, във който пръв видя ме,

мигът, във който нещо аз почувствах,

нещо странно, нещо страшно,

и сякаш от дълбокото изплувах.

 

Успя да върнеш моята усмивка,

дупка празна ти запълни в мен.

Начина, по който гледаш в моите очи,

чувствам сякаш всеки ден е ден за мен.

 

Намери ти една пътечка,

водеща до съкровени тайни,

скрити твърде надълбоко

от фигури знайни и незнайни.

 

Научи ме да бъда аз човек,

показа ми света през твоите очи.

Не ме оставяй, не ме забравяй,

бъди до мен, обичам те!

© Диди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??