Мигът, във който пръв видя ме,
мигът, във който нещо аз почувствах,
нещо странно, нещо страшно,
и сякаш от дълбокото изплувах.
Успя да върнеш моята усмивка,
дупка празна ти запълни в мен.
Начина, по който гледаш в моите очи,
чувствам сякаш всеки ден е ден за мен.
Намери ти една пътечка,
водеща до съкровени тайни,
скрити твърде надълбоко
от фигури знайни и незнайни.
Научи ме да бъда аз човек,
показа ми света през твоите очи.
Не ме оставяй, не ме забравяй,
бъди до мен, обичам те!
© Диди Все права защищены