"Завинаги",
нима го каза?!
Извинявай!
Делата твои
гледам, че
мълчат.
Думите,
лъжи в очите.
Не се печели лесно
мъж!
До мен,
а всичко е измама.
Плуваме
в различен океан.
Уж си тук,
а все те няма;
равносилно
си живея сам.
© Калоян Калинов Todos los derechos reservados