24.11.2018 г., 15:23 ч.

И уж си тук, а все те няма 

  Поезия » Любовна
598 1 2

"Завинаги",

нима го каза?!

Извинявай!

 

Делата твои

гледам, че

мълчат.

 

Думите,

лъжи в очите.

Не се печели лесно

мъж!

 

До мен,

а всичко е измама.

Плуваме

в различен океан.

 

Уж си тук,

а все те няма;

равносилно

си живея сам.

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??