Nov 24, 2018, 3:23 PM

И уж си тук, а все те няма 

  Poetry » Love
655 1 2

"Завинаги",

нима го каза?!

Извинявай!

 

Делата твои

гледам, че

мълчат.

 

Думите,

лъжи в очите.

Не се печели лесно

мъж!

 

До мен,

а всичко е измама.

Плуваме

в различен океан.

 

Уж си тук,

а все те няма;

равносилно

си живея сам.

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??