1 sept 2009, 17:53

И в стих пристига есента 

  Poesía » Otra
1137 0 17

Замлъкна поривът по лятото.

Заченах тихите тъги,

мечтанията в листопадите

и меланхолните мечти...

Заромоляват вече музите

и в сънищата,

и в деня,

живеят като тихо сбъдване

на несъзнати чудеса...

Замлъкна поривът по лятото

и в стих пристига есента.

 

© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??