1.09.2009 г., 17:53 ч.

И в стих пристига есента 

  Поезия » Друга
1101 0 17

Замлъкна поривът по лятото.

Заченах тихите тъги,

мечтанията в листопадите

и меланхолните мечти...

Заромоляват вече музите

и в сънищата,

и в деня,

живеят като тихо сбъдване

на несъзнати чудеса...

Замлъкна поривът по лятото

и в стих пристига есента.

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??