Sep 1, 2009, 5:53 PM

И в стих пристига есента 

  Poetry » Other
1135 0 17

Замлъкна поривът по лятото.

Заченах тихите тъги,

мечтанията в листопадите

и меланхолните мечти...

Заромоляват вече музите

и в сънищата,

и в деня,

живеят като тихо сбъдване

на несъзнати чудеса...

Замлъкна поривът по лятото

и в стих пристига есента.

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??