2 jul 2010, 22:20

И в тази нощ.... 

  Poesía » De amor
661 0 2


И в тази нощ, разпуснала косите, 
Луната пак на теб ще заприлича.
Вперила взор във лика усмихнат,
с очи ти казвам - още те обичам...

 

Тази нощ с мечти към тебе тичам,
прекосила през звездите напреко.
Прости, че в прозореца  надничам,
доведе ме старата Лунна пътека...

И тази нощ в сълзи къпя Луната,
обличам я в светлите ù одежди.
И зная, неистовата болка е цената
на всичките ми рухнали надежди...

И в тази нощ, разпуснала косите,
Луната пак на тебе ще прилича...
Преминала напреко през звездите,
тъжно в прозореца ти 
                            ще надничам...

 

 

 

© Нели Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??