4 mar 2010, 20:42

I will not cry... 

  Poesía » De amor
714 0 1

Емото плаче, когато го наранят...

Ангелите прощават, когато грешим...

Дяволът убива, когато се ядоса...

Когато ме нараниш, аз няма да

плача, защото не съм емо...

Няма да ти простя, защото не съм ангел...

Но и няма да те убия, защото не съм дявол...

© Ди Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??