4.03.2010 г., 20:42 ч.

I will not cry... 

  Поезия » Любовна
713 0 1

Емото плаче, когато го наранят...

Ангелите прощават, когато грешим...

Дяволът убива, когато се ядоса...

Когато ме нараниш, аз няма да

плача, защото не съм емо...

Няма да ти простя, защото не съм ангел...

Но и няма да те убия, защото не съм дявол...

© Ди Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??