Mar 4, 2010, 8:42 PM

I will not cry... 

  Poetry » Love
715 0 1

Емото плаче, когато го наранят...

Ангелите прощават, когато грешим...

Дяволът убива, когато се ядоса...

Когато ме нараниш, аз няма да

плача, защото не съм емо...

Няма да ти простя, защото не съм ангел...

Но и няма да те убия, защото не съм дявол...

© Ди Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??