2 dic 2017, 0:04

Иде ли Коледа, мамо? 

  Poesía » Para niños
859 1 6

„Иде ли Коледа, мамо?“

„Иде ни, рожбе, потрай!“

„Искам по Коледа, мамо,

да си играя безкрай!“

 

„Искаш, не искаш, почакай!

Имаш уроци, нали?

Сетне играй си, играй си! –

Може и малко бели!“

 

„Иде ли Коледа, мамо?“

„Иде ни, рожбе, потрай!“

„Искам на Коледа, мамо,

да сме щастливи безкрай!

 

Искам да бъдем щастливи

ВИНАГИ, мамо добра!

Нека и Коледи има,

а с тях – и детска игра!“

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Мамината Коледа »

11 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??