18 ago 2010, 21:08

Идвам при теб 

  Poesía » Civil
638 0 2

Бързам към тебе,

като на среща.

Ето, че вече

ти ме посрещаш

с правите улици,

сгради и хора,

с гълъб

приветстваш ме,

Нова Загора.

С мирис на лято,

цвете и слънце,

с парка, с липите,

зрящото зрънце...

Бързам към тебе -

към родната къща.

Нова Загора

ме в детство връща.

 

© Харита Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесах Каквото и да се случва всичко ние тичаме към родното място
  • Всеки къта спомените за детството в сърцето си!
Propuestas
: ??:??