18.08.2010 г., 21:08 ч.

Идвам при теб 

  Поезия » Гражданска
624 0 2

Бързам към тебе,

като на среща.

Ето, че вече

ти ме посрещаш

с правите улици,

сгради и хора,

с гълъб

приветстваш ме,

Нова Загора.

С мирис на лято,

цвете и слънце,

с парка, с липите,

зрящото зрънце...

Бързам към тебе -

към родната къща.

Нова Загора

ме в детство връща.

 

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах Каквото и да се случва всичко ние тичаме към родното място
  • Всеки къта спомените за детството в сърцето си!
Предложения
: ??:??