18 sept 2008, 7:49

Идваш 

  Poesía » Otra
484 0 2

Идваш като топъл лъч...

Като Слънце, като светлина,

като романтична ръж,

във пустинята вода.

 

Като образ на екрана,

на усмивката цвета,

като лед за мойта рана,

на светицата греха.

 

Като птица в розов полет

и на лято утринта,

като влюбената пролет

и дъгата след дъжда!...

 

                                                   13.06.2008 г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Написано на един дъх,
    с много желание и наистина
    се е получило мн романтично
    и звучно!
  • Като нежна приказка...Поздрав!
Propuestas
: ??:??