18.09.2008 г., 7:49 ч.

Идваш 

  Поезия » Друга
464 0 2

Идваш като топъл лъч...

Като Слънце, като светлина,

като романтична ръж,

във пустинята вода.

 

Като образ на екрана,

на усмивката цвета,

като лед за мойта рана,

на светицата греха.

 

Като птица в розов полет

и на лято утринта,

като влюбената пролет

и дъгата след дъжда!...

 

                                                   13.06.2008 г.

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Написано на един дъх,
    с много желание и наистина
    се е получило мн романтично
    и звучно!
  • Като нежна приказка...Поздрав!
Предложения
: ??:??