Sep 18, 2008, 7:49 AM

Идваш 

  Poetry » Other
486 0 2

Идваш като топъл лъч...

Като Слънце, като светлина,

като романтична ръж,

във пустинята вода.

 

Като образ на екрана,

на усмивката цвета,

като лед за мойта рана,

на светицата греха.

 

Като птица в розов полет

и на лято утринта,

като влюбената пролет

и дъгата след дъжда!...

 

                                                   13.06.2008 г.

© Ангелина Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Написано на един дъх,
    с много желание и наистина
    се е получило мн романтично
    и звучно!
  • Като нежна приказка...Поздрав!
Random works
: ??:??