20 may 2006, 0:07

igra 

  Poesía
628 0 1

Да чакам тук сама,
това е моята съдба!
Да плача нощ и ден,
игра това е вече за мен,
но тази игра ще свърши
някой ден, защото ще си тук
           ДО МЕН!

© Весинцето без такава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??