20.05.2006 г., 0:07 ч.

igra 

  Поезия
625 0 1

Да чакам тук сама,
това е моята съдба!
Да плача нощ и ден,
игра това е вече за мен,
но тази игра ще свърши
някой ден, защото ще си тук
           ДО МЕН!

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??