May 20, 2006, 12:07 AM

igra 

  Poetry
627 0 1

Да чакам тук сама,
това е моята съдба!
Да плача нощ и ден,
игра това е вече за мен,
но тази игра ще свърши
някой ден, защото ще си тук
           ДО МЕН!

© Весинцето без такава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??