30 jun 2006, 13:49

Игра 

  Poesía
711 0 1

      И Г Р А

 

Луната морето тихичко огрява

и спомени скъпи по пясъка идват:

девойче момчето весело задява,

очи закачливи ресници закриват.

 

Телата им млади, тръпнещи, се сливат,

устните момински момчето опиват,

гърдите малки ръцете му обвиват;

в забрава сладка двамата потъват.

 

Лунните пътеки вълните затварят;

с писъци нежни делфини играят,

играта младежка, любовна, повтарят;

сладостта й вечна бързат да узнаят.

 

Бургас,05.06.2005 г.

© Киреза Стирянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??