29 ene 2008, 17:42

Игра на гоненица 

  Poesía
610 0 7

Искаш да забравя всичко (преди теб)

и да ти се отдам... напълно

          - безрезервно -

Молиш да отмина всичко (като пепел)

и да ти подам ръка... по тъмно

          - безметежно -

Търсиш в мен момичето, което (диво)

да събуди пак вулкана в теб

     - копнежно -

Но попита ли ти в мен детето (още живо)

дали съгласно е с желаното от теб

- тъй безбрежно -


 

Свободата диша... тя е част от мойта същност.

Също както пиша – тя живее в мене свойта вечност.


Избери ме ти сега, но помни:

Намери ме пак и пак... дори без следи...

Готов ли си - за Играта? :)

Нима, бъди готов тогава ти и за Борбата! ;)

 

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??