Искаш да забравя всичко (преди теб)
и да ти се отдам... напълно
- безрезервно -
Молиш да отмина всичко (като пепел)
и да ти подам ръка... по тъмно
- безметежно -
Търсиш в мен момичето, което (диво)
да събуди пак вулкана в теб
- копнежно -
Но попита ли ти в мен детето (още живо)
дали съгласно е с желаното от теб
- тъй безбрежно -
Свободата диша... тя е част от мойта същност.
Също както пиша – тя живее в мене свойта вечност.
Избери ме ти сега, но помни:
Намери ме пак и пак... дори без следи...
Готов ли си - за Играта? :)
Нима, бъди готов тогава ти и за Борбата! ;)
© Вечерница или Зорница All rights reserved.