13 mar 2009, 7:39

Играчка 

  Poesía » Otra
663 0 0

    Ти казваше, че  ще сме вечно двама.

    Че няма за теб никоя друга.

    Не  бях ли аз поредна смяна,

    за по цигара и уиски?

 

 

    Но свикнал си така,

    жени играчки, да имаш.

    Кукли без душа,

    без име дори.

 

 

    Сега звъниш ми,

    но не ще ти простя.

    За да разбиеш сърцето,

    този път загуби това,

    играта сърцето...

 

© Слънчева усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??