Mar 13, 2009, 7:39 AM

Играчка 

  Poetry » Other
774 0 0

    Ти казваше, че  ще сме вечно двама.

    Че няма за теб никоя друга.

    Не  бях ли аз поредна смяна,

    за по цигара и уиски?

 

 

    Но свикнал си така,

    жени играчки, да имаш.

    Кукли без душа,

    без име дори.

 

 

    Сега звъниш ми,

    но не ще ти простя.

    За да разбиеш сърцето,

    този път загуби това,

    играта сърцето...

 

© Слънчева усмивка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??