13.03.2009 г., 7:39 ч.

Играчка 

  Поезия » Друга
657 0 0

    Ти казваше, че  ще сме вечно двама.

    Че няма за теб никоя друга.

    Не  бях ли аз поредна смяна,

    за по цигара и уиски?

 

 

    Но свикнал си така,

    жени играчки, да имаш.

    Кукли без душа,

    без име дори.

 

 

    Сега звъниш ми,

    но не ще ти простя.

    За да разбиеш сърцето,

    този път загуби това,

    играта сърцето...

 

© Слънчева усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??