29 jul 2019, 9:40  

Играй момиче 

  Poesía » Otra
204 1 2

Течи, течи речице,

морето там те чака!

Раснѝ, раснѝ, момиче,

юначе там те чака!

 

Попей, попей, водице,

светло свършва, идва мрака!

Мечтай, мечтай, девице,

младост литва, тя не чака!

 

Играй, играй, речице,

вода се не обръща!

Играй, играй, момиче,

младост се не връща!

 

 

 

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??