29.07.2019 г., 9:40 ч.  

Играй момиче 

  Поезия » Друга
202 1 2

Течи, течи речице,

морето там те чака!

Раснѝ, раснѝ, момиче,

юначе там те чака!

 

Попей, попей, водице,

светло свършва, идва мрака!

Мечтай, мечтай, девице,

младост литва, тя не чака!

 

Играй, играй, речице,

вода се не обръща!

Играй, играй, момиче,

младост се не връща!

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??