27 nov 2010, 16:43

... или вдишай ме... 

  Poesía
910 0 16

               
          ... или вдишай ме...



Аз съм Тъгата. И... съм себе си.

Огледало Душата ми - ако щеш - огледай се.

Аз съм пътят, посят със коприва

и бодилът сред всяка нива съм.

 

... аз сама си сковавам кръстове

и във пантите слагам си пръстите.

Аз не чакам принца във блатото -

мога ръката му да отхапя.

… аз съм вятърът, който посява,
идвам с миг, но на вятър не ставам.
Аз живот ще ти влея когато
те напусне последен приятел.

Аз след края въздишка съм дълга
и те гледам от прашния ъгъл.
Похлупи с похлупак или вдишай ме…
Аз законът съм – ненаписан…


© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??