8 mar 2020, 7:52

Илюзии 

  Poesía
410 0 0

Щом обърнаха очите,
към небето с мисълта,
влачи блатото на дните,

от години във калта.

 

Няма място за душата,
там където са парите,
и изгони я Земята,
на високо при звездите.

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??