8 мар. 2020 г., 07:52

Илюзии 

  Поэзия
409 0 0

Щом обърнаха очите,
към небето с мисълта,
влачи блатото на дните,

от години във калта.

 

Няма място за душата,
там където са парите,
и изгони я Земята,
на високо при звездите.

© Рот Кив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??