19 jul 2023, 23:32  

Илюзорно 

  Poesía » De amor
421 4 12

Нарисувай любов, 

обич моя,

и по вятъра 

ти я прати.

Облепи я с

листенца от рози.

Слънчев лъч 

за усмивка сложи.

Вдъхни й душа 

животворна.

С` зрънце лудост 

цветче посади.

Светъл спомен

сълза да пророни.

Ручей - песен

в сърце да шуми.

Криле залепи, 

да политне 

към безвремие 

пълно с мечти

Често това е любов

илюзорна.

Но си струва. 

Живял си!

Нали?

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??