8 ene 2008, 9:19

Има ли огън... 

  Poesía » De amor
758 0 8

ИМА ЛИ ОГЪН...

Господи,

                  кажи,

                              какво във мене става?

Каква е тази болка,

                                          която вледенява?

Защо далечните й стъпки

                                                       просто ме изгарят?

Телефонът ням,

                                  защо

                                              ехо само ми повтаря?

Разстоянието между нас,

                                                      защо

                                                                  направо ме влудява?

 

Господи,

                  кажи,

                              какво около мене става?

Нима любов

                          за мене

                                           вече няма?

Нима животът ми

                                       си просто заминава?

А живот какво е

                                  без любов голяма?

Просто

               сиво

                        съществуване

                                                      остава...

 

Господи,

                кажи,

                            има ли огън

                                                      в нашта жарава...?

 

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??