Jan 8, 2008, 9:19 AM

Има ли огън... 

  Poetry » Love
752 0 8

ИМА ЛИ ОГЪН...

Господи,

                  кажи,

                              какво във мене става?

Каква е тази болка,

                                          която вледенява?

Защо далечните й стъпки

                                                       просто ме изгарят?

Телефонът ням,

                                  защо

                                              ехо само ми повтаря?

Разстоянието между нас,

                                                      защо

                                                                  направо ме влудява?

 

Господи,

                  кажи,

                              какво около мене става?

Нима любов

                          за мене

                                           вече няма?

Нима животът ми

                                       си просто заминава?

А живот какво е

                                  без любов голяма?

Просто

               сиво

                        съществуване

                                                      остава...

 

Господи,

                кажи,

                            има ли огън

                                                      в нашта жарава...?

 

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??