Има ли те? Аз ли те измислих?
Капка дъжд ли си, или сълза?
Всички есенни листа прелистих,
търсейки те, но съм пак сама.
Има ли те? Или вярвам в празнотата?
Сън ли си във тихите ми вечери?
Искаш ли да ме намериш в тишината,
в болката, в усмивките отвлечени?
Има ли те? Тук ли си? Какво си?
Шепа вятър или спомени без цвят?
А какво съм аз? И с толкова въпроси
ще ме искаш ли във своя свят?
© Ирен Попова Todos los derechos reservados
Гушкам те
Много си добра!