17 ene 2013, 0:42

Има нещо в този залез 

  Poesía
502 0 1

Има нещо в този залез -
докрай не е открит.
Вярвам, малки тайни пази
в кутийки от кибрит.
 

Оранжево-розови
фалшиви светлини.
Не, денят не свършва -
просто се мени.



© Мариян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??