17.01.2013 г., 0:42 ч.

Има нещо в този залез 

  Поезия
571 0 1

Има нещо в този залез -
докрай не е открит.
Вярвам, малки тайни пази
в кутийки от кибрит.
 

Оранжево-розови
фалшиви светлини.
Не, денят не свършва -
просто се мени.



© Мариян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??