Jan 17, 2013, 12:42 AM

Има нещо в този залез 

  Poetry
487 0 1

Има нещо в този залез -
докрай не е открит.
Вярвам, малки тайни пази
в кутийки от кибрит.
 

Оранжево-розови
фалшиви светлини.
Не, денят не свършва -
просто се мени.



© Мариян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??