9 ene 2021, 9:10

Имах работа в НАП 

  Poesía » Civil
628 0 2

В учреждeнието вкиснати лелки

потънали в сън, затъпяли от мрън. 

Врън, врън, врън. 

Дебелата се прозява:

- Ебати, нищо не става от тая държава,

къде ми е кюфтето, получих само хляба?

Другата се забавлява:

- Много ти е и хляба, цялата ти работа такава.

Тряскат вратето. 

Тръгват си двете. 

Мрън, мрън, мрън, мрън

да пием кафе вън. 

© Зоя Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Деа, да, ужасно нещо е учрежденската култура, създава особен тип демотивирани хора
  • Мини и през Енергото, ВиК, Топлофикация, Социалните...
Propuestas
: ??:??