23 jul 2008, 22:20

Имах всичко 

  Poesía » De amor
788 0 13

В живота ми дойде безшумно,

премина сляпо покрай мен,

обърна се пленително и като буря

разхвърля всеки спомен прелъстен.

С единствен поглед ме пречупи -

несломимата стена на мойта гордост.

С една целувка жадна счупи

чашата на скритата ми нежност.

Разляха се изпепеляващите чувства -

сама не знаех как да спра.

И разпиляха се на малки части

до вчера все заучените пози и дела.

Огледах се... аз нямах нищо,

нищо, дето исках и мечтах!

Погледнах те и имах всичко,

което тайно търсих и желах...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??