16 mar 2012, 8:39

Имам 

  Poesía » Filosófica
1366 1 31


Имам своята вселена -

като приказка е тя.

А душата - крехко семе -

е посяла Вечността.


Имам своята надежда

за един красив живот:

в него да разцъфна нежно

и даря безценен плод.


Имам своята посока -

все нагоре и напред.

Слънчево дете на Бога,

пея с влюбено сърце.


© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??