16 мар. 2012 г., 08:39

Имам 

  Поэзия » Философская
1457 1 31


Имам своята вселена -

като приказка е тя.

А душата - крехко семе -

е посяла Вечността.


Имам своята надежда

за един красив живот:

в него да разцъфна нежно

и даря безценен плод.


Имам своята посока -

все нагоре и напред.

Слънчево дете на Бога,

пея с влюбено сърце.


© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??