16.03.2012 г., 8:39 ч.

Имам 

  Поезия » Философска
1367 1 31


Имам своята вселена -

като приказка е тя.

А душата - крехко семе -

е посяла Вечността.


Имам своята надежда

за един красив живот:

в него да разцъфна нежно

и даря безценен плод.


Имам своята посока -

все нагоре и напред.

Слънчево дете на Бога,

пея с влюбено сърце.


© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??